• Maatwerkspecialist
  • Direct vanuit de fabriek, bespaar tot wel 20%
  • Gratis verzending vanaf € 250

Over ons

Bij K&K zonwering staan kwaliteit, gemak en betaalbaarheid voorop. Zonder twijfel! We bieden dé oplossing voor het renoveren van je zonweringssysteem, zonder dat je daarvoor een compleet nieuw systeem hoeft aan te schaffen. Bij ons kun je terecht voor screendoeken van hoogwaardige kwaliteit en tegen een betaalbare prijs. Zo wordt een goede zonwering voor iedereen mogelijk.

Betaalbare oplossing

Met het aanbieden van losse screendoeken bieden we een heel betaalbare oplossing. Het blijkt vaak onnodig te zijn om het complete systeem te vervangen. In de meeste gevallen is slechts het screendoek aan vervanging toe. Een relatief kleine en goedkope ingreep, waardoor de zonwering er weer als nieuw uit ziet. De vervanging van het doek is helemaal niet ingewikkeld en eenvoudig zelf te doen.

Voor elk raam een passend screen

Voor elk raam hebben wij de juiste zonwering! Wij bieden hoogwaardig afgewerkte screendoeken, op maat gemaakt voor onze klanten. En voor elk soort raam. Of dat nu een vierkant, rechthoekig, rond of zeshoekig raam is. Voor binnen of buiten. Dat noemen we nu kwaliteit op maat.

Vriendelijke service

Wij vinden dat kwaliteit en service onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Wij staan klaar met advies en informatie. Wij helpen klanten graag bij het maken van de juiste keuze.

Voordelen K&K zonwering

Een nieuw, fris en strak doek doet wonderen voor je zonweringsysteem. Een prachtig resultaat, met een minimale inspanning. Met dit concept wordt de vervanging van een zonwering voor iedereen mogelijk.

  • Overzichtelijk en eenvoudige webshop
  • Direct contact met productielocatie
  • Hoogwaardig afwerkingsniveau
  • Duidelijke meet- en montage-instructies