• Europese topkwaliteit
  • Grootste maatwerkspecialist
  • Gratis verzending vanaf €250,-
  • Uitgebreide collectie
  • Altijd een oplossing

Goedkope screens

Screendoeken voor goedkope screens

Bij K&K zonwering bieden we heel veel verschillende opties bij het kopen van jouw nieuwe goedkope zonwering. Je hebt keuze uit twee verschillende types Sergé screendoeken, namelijk de Sergé 3% en de Sergé 1%. Het percentage staat voor de openheidsfactor. Dit geeft aan in welke mate het screendoek lichtdoorlatend is. Het Sergé 3% screendoek is voldoende zonwerend voor woningen en kantoren. Het screendoek voorkomt schittering op bijvoorbeeld computerschermen en digiborden. Ben je op zoek naar een goedkope zonwering? Dan kun je het beste kiezen voor dit type screendoek, deze is namelijk goedkoper dan het Sergé 1% screendoek en in bijna elke situatie voldoende zonwerend.

Verschillende soorten goedkope screens

Je hebt bij K&K zonwering keuze uit twee verschillende soorten screens. Dit betreffen de standaard screen en de zip/ritsscreen. De standaard screen is goedkoper dan de ritsscreen. Bij dit type goedkope screen zit het screendoek los in de geleiders. Het screendoek blijft op haar plek door een verzwaarde onderlat. Het nadeel van dit type screens is dat het doek de neiging heeft om te gaan klapperen wanneer deze wind vangt. Dit probleem heb je niet wanneer je voor een ritsscreen kiest. In dit geval bevatten beide zijden van het screendoek een rits. Door deze rits zit het screendoek vast in de geleiders. Hierdoor is het doek windvast en weerbestendig. Dit heeft een positieve invloed op het screendoek.

Je kunt er daarnaast ook voor kiezen om het screendoek niet in een screensysteem te plaatsen. In dat geval bevestig je het screendoek met zeilogen of tourniquets aan het kozijn, de overkapping of uitbouw. Door voldoende zeilogen of tourniquets te plaatsen is ook deze optie windvast. Naast windvast is deze optie goedkoper dan een compleet screen en voor bijna ieder raam toepasbaar.

Screen discount bij K&K Zonwering

Door de verschillende opties wat betreft soort screen en type screendoek kies je bij Kenzonwering gemakkelijk de screen die bij jouw budget past. Let daarnaast ook op de screendiscount bij K&K zonwering. Hier vind je de aanbiedingen voor goedkope screens van hoge kwaliteit. Naast verschillende opties in soorten screens en type screendoeken, heb je keuze uit een diversiteit aan kleuren. Door de screendiscount in de gaten te houden en te kiezen uit één van de vele verschillende opties, vind je bij K&K zonwering altijd de goedkope zonwering die bij jouw huis past.