• Europese topkwaliteit
  • Grootste maatwerkspecialist
  • Gratis verzending vanaf €250,-
  • Uitgebreide collectie
  • Altijd een oplossing

Onbewerkt screendoek

Vanaf  40,25

  • Levering rechtstreeks van de fabriek
  • Uitgebreide kleurencombinaties
  • A-kwaliteit doeken van het merk
  • Helioscreen/Copaco/Ferrari
  • Snelle levering
Samenstellen

Voordelen onbewerkt screendoek

Helemaal zelf met je screendoek aan de slag?
Bestel bij ons onbewerkte screendoeken.
We leveren je dan een coupon van de rol die je zelf bewerkt tot het screendoek zoals jij wilt.

Samenstellen en bestellen

Stel je doek samen

Kies een doeksoort
Breedte doekmaat in mm:
Hoogte doekmaat in mm:

Jouw keuzes

Vanaf  40,25

Los screendoek voor
aantrekkelijke prijzen

Je hebt bij ons ruime keuze uit verschillende kleuren los screendoek. Zo is er altijd wel een kleur die aansluit bij je wensen. Daarnaast bieden we twee varianten screendoek aan; Sergé screendoek 3% en Sergé screendoek 1%.

De varianten los screendoek laten minimaal zonlicht door, waarbij Sergé 1% het minste zonlicht doorlaat. Sergé screendoeken worden geweven van glasvezel dat is voorzien van een pvc-coating. Deze combinatie zorgt voor een heel sterk doek, dat maar weinig onderhoud nodig heeft. Het doek verkleurt niet en kan goed tegen verschillende weersomstandigheden. Voorkom bij de bevestiging altijd dat het doek kan gaan klapperen of loslaten bij stevige wind of plotseling windvlagen. Wij verkopen ook screendoeken met zuignappen, tourniquets, tenax-sluiting of zeilogen. Deze screendoeken op maat zijn compleet afgewerkt en meteen gebruiksklaar.

Los screendoekcoupon op maat bestellen

Natuurlijk kun je bij ons je losse screendoekcoupon ook gewoon op maat bestellen. Wij leveren losse screendoeken voor echt elk raam. De vorm of de grootte maakt ons niets uit. Wij zorgen ervoor dat jij het gewenste screendoek krijgt. Daarna kun je zelf aan de slag, om het screendoek zo te maken en te toe te passen als jij wilt. Het is wel belangrijk om te zorgen voor een goede afwerking van het doek. Zo voorkom je dat het doek gaat rafelen. Daarnaast is het goed om van te voren te bedenken op welke manier je het screendoek gaat bevestigen op je deur, raam of misschien wel je lichtkoepel.

Los screendoek voor verschillende toepassingen

Een los screendoek kun je voor verschillende toepassingen gebruiken. Gewoon voor je raam of deur, maar ook in combinatie met lichtstraten of als windvanger. Het doekmateriaal is zeer stevig en heeft maar weinig onderhoud nodig. Het verkleurt niet en kan tegen een buitje. Al blijft het natuurlijk altijd beter, voor een optimale levensduur om het screendoek te verwijderen als het flink en langdurig regent.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over onze lossen screendoeken? Of heb je een vraag over één van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. We helpen je zo snel mogelijk.