• Europese topkwaliteit
  • Grootste maatwerkspecialist
  • Gratis verzending vanaf €250,-
  • Uitgebreide collectie
  • Altijd een oplossing

Screendoek met zeilringen

Vanaf  40,70

In situaties waar een complete screen niet toepasbaar is of wanneer je een complete screen te prijzig vindt, kun je kiezen voor een screendoek met zeilringen. Met zeilringen bepaal jezelf hoe het screendoek aan de overkapping, kozijn of de muur wordt bevestigd.

  • Bevestiging op je eigen manier
  • Levering rechtstreeks van de fabriek
  • Uitgebreide kleurencombinaties
  • A-kwaliteit doek
  • Levering binnen 15 werkdagen
Samenstellen

Voordelen zeilringen

In situaties waar een complete screen niet toepasbaar is of wanneer je een complete screen te prijzig vindt, kun je kiezen voor een screendoek met zeilringen. Met zeilringen bepaal jezelf hoe het screendoek aan de overkapping, kozijn of de muur wordt bevestigd. Een screendoek met zeilringen kan bevestigd worden met koord of elastiek. In de meeste gevallen wordt het screendoek aan alle kanten omgezoomd en worden in de zoom de zeilringen geplaatst.

Download meetinstructies

Samenstellen en bestellen

Stel je doek samen

Kies een doeksoort
Breedte doekmaat in mm:
Hoogte doekmaat in mm:

Jouw keuzes

Vanaf  40,70

Een screendoek met zeilringen

Een screendoek met zeilringen kan worden toegepast op kozijnen en deuren. Ook kan het gebruikt worden als een zonnezeil. Het doek met zeilringen kan met haken bevestigd of met elastieken gespannen worden over bijvoorbeeld lichtkoepels. Ook kan het screendoek met zuignappen door de ogen van zeilringen bevestigd worden op een gladde ondergrond zoals glas. Tegen meerprijs kunnen wij passende zuignappen leveren. Dit moet u dan apart bij de bestelling aangeven of je bestelt een screendoek met zuignappen.

Let op:  Bij de standaard levering worden geen bevestigingsproducten geleverd.

Zorg voor voldoende zeilringen in het screendoek

Voldoende zeilringen zorgen ervoor dat het doek, na de bevestiging, strak hangt. Wij adviseren om de 700 á 800 millimeter in de breedte en om de 900 á 1000 millimeter in de hoogte een zeilring te plaatsen. Uiteraard kan voor minder zeilringen worden gekozen. Houdt er dan rekening mee dat dit een negatieve invloed heeft op de levensduur van het screendoek.

Screendoek met zeilringen bij K&K zonwering

Bij K&K Zonwering bestel je online, op een eenvoudige manier, een op maat gemaakt screendoek met zeilringen. Bij het bestellen van het screendoek voer je de breedte- en hoogtemaat van het doek (is doekmaat) in. Let op in mm! Vervolgens wordt automatisch berekend hoeveel zeilringen aangebracht moeten worden. Dit aantal kan handmatig worden gewijzigd.

Heb je nog vragen over het screendoek met zeilringen of over andere producten van K&K Zonwering? Neem dan gerust contact met ons op. Contact opnemen kan door te bellen naar 038-303-229 of te mailen naar info@kenkzonwering.nl. Onze specialisten helpen je graag bij het vinden van een geschikte zonwering.

Je kunt bij K&K Zonwering ook screendoeken bestellen met tourniquetszuignappen of Tenax sluitingen.

Sergédoek voor optimaal gebruik

Onze screendoeken bestaan uit glasvezeldraden die voorzien zijn van een pvc-coating. De benaming die hiervoor gebruikt wordt is Sergédoek. Het is een oersterk doek dat onderhoudsarm is en geen zonlicht doorlaat, maar waar je wel door van binnen naar buiten kunt kijken. Wij werken met twee typen Sergédoek, waarbij het percentage aangeeft hoeveel zonlicht het doek doorlaat:
• Screendoek Sergé 1%
• Screendoek Sergé 3%-5%

Daarnaast leveren wij Veozip van het merk Ferrari met 7 kleuren die perfect aansluiten bij de RAL-kleuren die meest voor kozijnen worden gebruikt.
Verder hebben we de BO Lunar, een gelamineerd, niet doorzichtig en niet lichtdoorlatend zonweringsdoek.