Profiteer nu van gratis verzending met onze vakantiegelddeal
Naar de actie
  • Europese topkwaliteit
  • Maatwerkspecialist
  • Gratis verzending vanaf €250,-
  • Uitgebreide collectie

Zonwering voor lichtkoepel en lichtstraten

Vanaf  40,70

  • Levering rechtstreeks van de fabriek
  • Uitgebreide kleurencombinaties
  • A-kwaliteit doeken van het merk
  • Helioscreen/Copaco/Ferrari
  • Snelle levering
Samenstellen en bestellen

Voordelen zuignappen

Screendoeken met zuignappen zijn gemakkelijk om te bevestigen. Het is de ideale bevestigingsmethode waar aluminium of kunststofkozijnen aanwezig zijn en boren niet mogelijk is of door verhuurder of VVE niet wordt toegestaan. De zuignappen met draadeinden worden direct op de ruit geplaatst. In het screendoek zijn zeilringen aangebracht. Door middel van een kunststof moer wordt het screendoek vastgeklemd op de zuignap. Het resultaat is gelijk als met een tourniquet of tenax-sluiting; de warmte blijft buiten de deur!

Download meetinstructies

Samenstellen en bestellen

Stel je doek samen

Kies een doeksoort
Breedte doekmaat in mm:
Hoogte doekmaat in mm:

Jouw keuzes

Vanaf  40,70

Screendoek met zuignappen

ZONWERING MET ZUIGNAPPEN BIJ K&K ZONWERING

Zonwering voor je lichtkoepel of lichtstraat is essentieel om de warmte buiten de deur te houden. Zonwering met zuignappen is hierbij ideaal vanwege de gemakkelijke bevestiging van de zonwering. De zuignappen met draadeinden worden hierbij op het glas bevestigd. In het screendoek zijn zeilringen aangebracht. Met behulp van een kunststof moer wordt de zonwering vastgemaakt aan de zuignap. Het resultaat is gelijk als met een tourniquet of tenax-sluiting; de warmte blijft buiten de deur!

ZONWERING VOOR LICHTKOEPEL OF LICHTSTRAAT

De geschikte zonwering vinden voor uw lichtkoepel of lichtstraat is belangrijk om de warmte buiten te houden. Een screen met zuignappen, ook wel zonwering met zuignappen genoemd, is hiervoor de ideale oplossing. Er hoeft bij zonwering met zuignappen niet geboord te worden. De zonwering in de lichtkoepel of lichtstaat kan dus gemakkelijk weer opgeborgen worden. De zuignappen worden eenvoudig op het glas van de lichtkoepel aangebracht.

Screendoek met zuignappen

ZONWERING VOOR LICHTKOEPELS EN LICHTSTRATEN BIJ K&K ZONWERING

Je bestelt bij K&K Zonwering eenvoudig de perfect zonwering op maat voor uw lichtkoepel of lichtstraat. Voer de afmetingen van het screendoek in, deze zullen door ons op maat aangeleverd worden. Let er hierbij op dat je de doekmaat invult en dat de maat in millimeters wordt doorgegeven! Er wordt vervolgens een automatische berekening gemaakt van het aantal benodigde zuignappen. Dit aantal kan eventueel handmatig worden bijgesteld.

Wil je meer weten over de zonwering screens voor lichtkoepels en lichtstraten of over andere producten van K&K Zonwering? Neem dan gerust contact met ons op.Contact opnemen kan door te bellen naar 038-303-229 of te mailen naar info@kenkzonwering.nl Onze specialisten helpen je graag bij het vinden van een geschikte zonwering.

LICHTKOEPEL SCREENS ZONDER TE BOREN

Doordat de zonwering direct op het glas wordt aangebracht hoeft u geen onnodige gaten te boren.  De screens bevatten zeilringen, die met een kunstof opvulling worden gezet. Hier wordt vervolgens een opening voor de schroefdraad aan toegevoegd. Hier wordt vervolgens een moer op gemonteerd die de zonwering vastmaakt aan de zuignap. De lichtstraat of lichtkoepel wordt zodoende volledig afgedekt met het screendoek. De warmte blijft zo buiten de deur!