• Europese topkwaliteit
  • Maatwerkspecialist
  • Gratis verzending vanaf €250,-
  • Uitgebreide collectie

Retourneren

Jouw tevredenheid met onze zonwering staat bij ons hoog in het vaandel. Elk stuk zonwering krijgt zorgvuldige aandacht en toewijding tijdens het productieproces. Mocht na ontvangst van je bestelling blijken dat deze niet volledig aan je verwachtingen voldoet, verzoeken wij je vriendelijk om binnen 2 dagen contact met ons op te nemen. Wij adviseren je om de zonwering nog niet op te hangen of te gebruiken totdat we contact hebben gehad. Voor meer informatie over het herroepingsrecht verwijzen wij je naar onze algemene voorwaarden, met name artikelen 6 tot 8. Je kunt contact met ons opnemen door te mailen naar info@kenkzonwering.nl, of door te bellen naar 038 303 02 39. Samen vinden we een passende oplossing.

Beschadigd product geleverd

Jouw zonwering wordt per pakketpost naar je opgestuurd. Voordat we je pakket versturen onderwerpen we deze aan een kwaliteitscontrole. Tijdens het transport kunnen zich echter toch omstandigheden voordoen waardoor het product beschadigd raakt. Neem dan zo snel mogelijk, en in elk geval binnen 14 dagen na ontvangst, contact met ons op.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@kenkzonwering.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitsluiting herroepingsrecht

Op maat gemaakte en/of gepersonaliseerde screens en zonwering die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.