• Europese topkwaliteit
  • Maatwerkspecialist
  • Gratis verzending vanaf €250,-
  • Uitgebreide collectie

Innovatief Screendoek Soltis Veozip – Perfect voor Ritsscreen Systemen

De Soltis Veozip screendoek is een innovatie in de wereld van ritsscreen systemen. Het doek is speciaal ontworpen om de beste thermische prestaties te bieden, een onvergelijkbaar doorzicht naar buiten en een optimale bescherming tegen verblinding.

Kwalitatieve uitstraling
De unieke weving en de high-tenacity polyestergarens die worden gebruikt, maken het doek perfect geschikt voor ritssystemen. Het doek past zich moeiteloos aan aan de karakteristieken van een screensysteem en absorbeert elke vervorming. Hierdoor is het altijd perfect gespannen, zonder golven langs de zijgeleiders en zonder rimpels. Dit verlengt niet alleen de levensduur van het screendoek, maar zorgt ook voor een mooiere uitstraling.

Milieuvriendelijk
Soltis Veozip is één van de best geclassificeerde doeken op de markt en is gecertificeerd. Het doek is vrij van ftalaat weekmakers, wat betekent dat het veilig is voor je gezondheid en het milieu.

Hoogwaardige oplossing
Met 15 beschikbare kleuren die perfect aansluiten bij de meest gangbare RAL-kleuren, is er voor elk interieur een passende oplossing. Bovendien biedt het Soltis Veozip screendoek uitstekende thermische prestaties, waardoor het bijdraagt aan een aangenaam binnenklimaat, zowel in de zomer als in de winter. Dit maakt het Soltis Veozip screendoek een ideale keuze voor degenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige oplossing voor hun ritsscreen systeem.

Lichtbestendig
Bovendien is het doek ook een geweldige keuze voor degenen die op zoek zijn naar een effectieve bescherming tegen verblinding. De unieke weving van het doek zorgt ervoor dat het licht wordt gediffuseerd, waardoor je minder last heeft van verblinding en een betere zichtbaarheid naar buiten heeft. Dit maakt het Soltis Veozip screendoek perfect voor gebruik in kantoren of woningen waar veel gebruik wordt gemaakt van computers of televisies.

In samenvatting: Soltis Veozip is een innovatief screendoek dat speciaal ontworpen is voor ritsscreen systemen. Het biedt de beste thermische prestaties, een onvergelijkbaar doorzicht naar buiten en een optimale bescherming tegen verblinding. Het doek is gecertificeerd, vrij van ftalaat weekmakers en verkrijgbaar in 15 kleuren. Al deze eigenschappen maken Soltis Veozip een uitstekende keuze voor een duurzame, veilige en esthetische oplossing voor je ritsscreen systeem.

Bekijk het Soltis Veozip screendoek hier