• Europese topkwaliteit
  • Grootste maatwerkspecialist
  • Gratis verzending vanaf €250,-
  • Uitgebreide collectie
  • Altijd een oplossing

Screen voor buiten

Voor optimale zonwering voor buiten raden wij de ritsscreen ofwel zipscreens aan. Deze screens zijn aan beide zijden voorzien van een rits die ervoor zorgtr dat het screendoek vast zit in de geleiders en bij wind niet gaan klapperen. Het screen sluiit optimaal aan op het raam. Naast zonwerend is een ritsscreen ook insectenwerend en windvast.

Optimale zonwering met ritsscreens

Voor optimale zonwering raden wij de ritsscreens ofwel zipscreens voor buiten aan. Een ritsscreen is aan beide zijden voorzien van een rits die ervoor zorgt dat het screendoek vast zit in de geleiders. Hierdoor sluit de buiten screen optimaal aan op het raam. Een ritsscreen is naast zonwerend ook windvast en insectwerend.

Windvast

Bij screens voor buiten is het handig als ze windvast zijn. Bij een standaard buiten screen zit de onderlat los in de geleiders, deze heeft bij wind de neiging om te gaan klapperen. Een ritsscreen voor buiten kun je ook bij wind naar beneden laten, zonder dat dit de levensduur van de screen verkort. Ook heb je dan geen last van een klapperend geluid.

Insectenwerend

De insectwerendheid van een ritsscreen zorgt ervoor dat je ook in de zomer de ramen open kunt zetten, zonder last te hebben van muggen, vliegen of andere insecten.

Twee typen screendoeken voor buiten

Binnen onze collectie screens voor buiten heb je keuze uit twee typen screendoeken. Te weten de Sergé 3%-5% en de Sergé 1%. Het percentage staat voor de hoeveelheid zonlicht dat het doek binnenlaat. De Sergé 3%-5% screendoeken zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Zo stem je de screens perfect af op bijvoorbeeld het kozijn of de kleur van de muur. Daarnaast zijn screens voor buiten met dit type screendoek voldoende zonwerend om bijvoorbeeld lichtinval op beeldschermen of digiborden te voorkomen. De collectie screens voor buiten met een screendoek Sergé 1% bieden de meest optimale zonwering. Ook dit type screendoek is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Uiteraard kunnen de buiten screens van K&K Zonwering op maat gemaakt worden voor jouw raam.

Met onze buitenzonwering combineer je het beste van twee werelden, optimale zonwering mét behoud van het zicht naar buiten!