• Europese topkwaliteit
 • Grootste maatwerkspecialist
 • Gratis verzending vanaf €250,-
 • Uitgebreide collectie
 • Altijd een oplossing
Raamdoek

Screens voor buiten

Stel doek je samen

Screendoek voor buiten

Laat je betoveren door onze buitenzonweringcollectie, met de keuze uit twee soorten screendoeken: 3%-5% openheidsfactor en 1% openheidsfactor. Het percentage geeft aan hoeveel zonlicht het doek doorlaat, terwijl de diverse kleuropties zorgen voor een perfecte afstemming op het kozijn of de muur. De screens met 1% openheidsfactor bieden optimale zonwering, blokkeren ongewenst licht op beeldschermen en kunnen op maat worden vervaardigd voor jouw raam. Ervaar de perfecte balans tussen effectieve zonwering en het behoud van een prachtig uitzicht naar buiten. Uiteraard hebben wij ook screens voor binnen.

Kies voor K&K Zonwering en transformeer jouw ruimte in een oase van comfort en stijl!

Screendoek Sergé 1%

Verken de veelzijdigheid van onze screendoeken met een indrukwekkende openheidsfactor van 1%! Deze buitenscreens, voorzien van ons geavanceerde screendoek, bieden ongeëvenaarde zonwering en elimineren hinderlijke lichtreflecties.

Screendoek Sergé 3%

Verken de diversiteit van onze 3%-5% openheidsfactor screendoeken, verkrijgbaar in diverse kleuren. Pas de screens naadloos aan op je kozijnen of muur en creëer zo een stijlvolle buitenruimte met zowel visuele aantrekkingskracht als functionele perfectie, zowel binnen als buiten.

Optimale zonwering met rits- of zipscreens

Stel je voor: de nieuwe maatstaf voor screens – de ritsscreen! Voor de ultieme zonwering en meer raden wij de ritsscreen, ook wel zipscreen genoemd, ten zeerste aan. Wat maakt ze zo bijzonder? Rits- of zipscreens zijn aan beide zijden voorzien van een rits, waardoor het screendoek stevig verankerd zit in de geleiders. Resultaat? Een perfecte aansluiting op het raam, zonder compromissen.

Maar dat is nog niet alles! Deze ritsscreens zijn niet alleen zonwerend, maar ook windvast en insectwerend. Windvastheid is essentieel voor een ongestoorde ervaring. In tegenstelling tot de standaard screens klappert het doek niet en de onderlat zit niet los in de geleiders, zelfs niet bij stevige wind. Geniet van je rits- of zipscreen, zonder zorgen over het klapperende geluid of een verminderde levensduur.

En wat dacht je van de insectwerendheid? Met onze rits- of zipscreens geniet je zelfs in de zomer van frisse lucht zonder ongewenste gasten. Geen last meer van muggen, vliegen of andere insecten die je zomeravonden verstoren. Kies voor de nieuwe standaard, kies voor rits- of zipscreens – de ultieme combinatie van stijl, functionaliteit en comfort voor jouw buitenruimte!

Zelfs in de winter werken de rits- of zipscreens isolerend wat een besparing oplevert op de energierekening en bijdraagt aan vermindering van de CO2 uitstoot.

Vind de perfecte screendoekkleur bij K&K Zonwering

Door de ruime keuze aan verschillende kleuren screendoeken, is er altijd wel een screendoekkleur verkrijgbaar die past bij jouw smaak, huis en wensen. Vind je het lastig om te bepalen welke kleur screendoek je wilt bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag bij het vinden van de juiste kleur.

Neem contact op

Gratis kleurstalen aanvragen

We begrijpen dat het best moeilijk kan zijn om in de winkel of online te bepalen of de gekozen screendoekkleur goed bij het huis past. Daarom heb je bij ons de mogelijkheid om een gratis kleurstaal op te vragen. Op deze manier kun je bekijken of de kleur die je in de winkel of webshop hebt gezien ook echt goed bij het huis past.

Vraag stalen aan

Welke screendoekkleur is het beste zonwerend?

Ontdek de kunst van het kiezen met onze screendoekkleuren, waar stijl en functionaliteit hand in hand gaan. Naast het afstemmen op jouw persoonlijke smaak en woningkleur, is het essentieel om rekening te houden met jouw wensen en behoeften. De kleur van het zonweringdoek speelt wel degelijk een rol bij het versterken van specifieke eigenschappen.

Met licht screendoek kies je er voor dat het grootste gedeelte van de zonnestralen wordt weerkaatst en niet binnendringen in je woning. Aan de andere kant absorberen donkere screendoekkleuren de warmte effectief. Bovendien bieden donkere doeken een betere doorkijk.

Hoewel alle kleuren screendoeken de positieve eigenschappen van zonwering bieden, kunnen kleine nuances in lichtweerkaatsing variëren per kleur. Deze subtiele verschillen kunnen doorslaggevend zijn bij het maken van jouw keuze. Ontdek de impact van kleur op jouw woonervaring en maak een doordachte keuze die jouw ruimte verfraait en tegelijkertijd de gewenste functionaliteit biedt. Maak jouw zonwering persoonlijk met de perfecte kleurkeuze!

Bekijk onze stalen

Een screendoekkleur die bij jouw huis past

Het kiezen van de juiste screendoekkleur voor jouw screen kan een uitdaging zijn. Opteer voor een tint die harmonieert met de kleur van het huis of de kozijnen, zodat de screen naadloos integreert met de rest van de woning. Wil je liever een gedurfder uiterlijk? Overweeg dan een opvallende kleur zoals geel of groen voor het screendoek. Hiermee voeg je niet alleen kleur toe aan het huis, maar creëer je ook een levendige uitstraling. Maak een weloverwogen keuze om de perfecte balans te vinden tussen functionaliteit en visuele aantrekkingskracht voor jouw screen.

Screens voor binnen

Waarom kiezen voor K&K zonwering?

 • Gratis verzending vanaf € 250,-
 • Uitstekende kwaliteit, aantrekkelijke prijzen
 • Eenvoudig zelf te monteren
 • Zonnige service
 • Snelle levering
 • Voor elk raam een passende zonwering
 • Gratis & vrijblijvend advies op maat
 • Voor elk raam een passende oplossing

Meer informatie

Raamdoek

Zelf meten en monteren?

Met onze eenvoudige meetinstructies kun je moeiteloos de juiste maten voor je zonwering opnemen. De montagehandleiding geeft vervolgens duidelijk de stappen weer om het screendoek vakkundig te bevestigen. Bij eventuele vragen over het meten of monteren staan we altijd voor je klaar. Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.