• Maatwerkspecialist
  • Direct vanuit de fabriek, bespaar tot wel 20%
  • Gratis verzending vanaf € 250
Screendoeken met zeilringen

Screendoeken met zeilringen

In situaties waar een complete screen niet toepasbaar is of wanneer je een complete screen te prijzig vindt, kun je kiezen voor een screendoek met zeilringen. In dit geval wordt het screendoek aan alle kanten omgezoomd. De zoom zorgt voor bevordering van de stevigheid van de zeilringen. In deze zoom worden vervolgens het gewenste aantal zeilogen aangebracht. 

  • Meest gebruikte bevestigingsmethode 
  • Binnen en buiten toepasbaar

Screendoeken met zeilringen collectie

Screendoek Zeilringen - Sergé 1%

Screendoek Zeilringen - Sergé 1%

  • Slechts 1% van het licht wordt doorgelaten
  • Binnen en buiten toepasbaar
  • Keuze uit 20 kleuren
vanaf  € 49,50
SERGÉ 1% SCREENDOEK MET ZEILRINGEN – OPTIMALE OP MAAT GEMAAKTE ZONWERINGHet Sergé 1% screendoek besc..
Screendoek Zeilringen - Sergé 3%

Screendoek Zeilringen - Sergé 3%

  • Slechts 3% van het licht wordt doorgelaten
  • Binnen en buiten toepasbaar
  • Keuze uit 53 kleuren
vanaf  € 43,50
..
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4

EEN SCREENDOEK MET ZEILRINGEN

Een screendoek met zeilringen kan toegepast worden op kozijnen en deuren. Ook kan het gebruikt worden als een zonnezeil. Het screendoek wordt op maat gemaakt en met duurzame RVS zeilringen geleverd.

Het doek met zeilringen kan met haken bevestigd worden of met elastieken gespannen worden over bijvoorbeeld lichtkoepels.

Ook kan het screendoek met zuignappen door de ogen van zeilringen bevestigd worden op een gladde ondergrond zoals glas of kunststof. 

Tegen meerprijs kunnen wij passende zuignappen leveren. Dit moet u dan apart bij de bestelling aangeven.

Let op:  Bij de standaard levering worden geen bevestigingsproducten geleverd.

ZORG ERVOOR DAT HET SCREENDOEK VOLDOENDE ZEILRINGEN BEVAT

Door voldoende zeilringen in het sceendoek aan te brengen zorgt u ervoor dat het doek, na de bevestiging, strak hangt. Wij adviseren om de 700 á 800 millimeter in de breedte en om de 900 á 1000 millimeter in de hoogte een zeilring te plaatsen. Uiteraard kunt er voor kiezen om minder zeilringen aan te brengen. Houdt u er rekening mee dat dit een negatieve invloed heeft op de levensduur van het screendoek.

SCREENDOEK MET ZEILRINGEN BIJ K&K ZONWERING

Bij K&K zonwering bestel je online, op een eenvoudige manier, een op maat gemaakt screendoek met zeilringen. Bij het bestellen van het screendoek voer je de breedte- en hoogtemaat van het doek (is doekmaat) in. Let op in mm! Vervolgens wordt automatisch berekend hoeveel zeilringen aangebracht moeten worden. Dit aantal kan handmatig worden gewijzigd.

Je kunt bij K&K zonwering ook screendoek bestellen met tourniquets of Tenax sluitingen.

Heb je nog vragen over het screendoek met zeilringen of over andere producten van K&K zonwering? Neem dan gerust contact met ons op. Contact opnemen kan door te bellen naar 038-303-229 of te mailen naar info@kenkzonwering.nl. Onze specialisten helpen je graag bij het vinden van een geschikte zonwering.