• Europese topkwaliteit
 • Maatwerkspecialist
 • Gratis verzending vanaf €250,-
 • Uitgebreide collectie

Complete screen voor binnen

Complete screen voor binnen

Ontdek de optimale combinatie van functionaliteit, stijl en kostenbesparing met onze screensystemen voor binnen. Speciaal ontworpen voor werkruimtes met beeldschermen, bieden onze screens eenvoudige en doeltreffende oplossingen, zelfs voor grotere oppervlaktes. Of je nu kiest voor gerenommeerde merken of ons eigen budgetvriendelijke huismerk, bij ons vind je altijd een passende oplossing.

Kies voor handbediening of ga voor gemak met onze elektrische uitvoering en laat het screen soepel langs het raamkozijn omhoog en omlaag bewegen. In onze collectie vind je doeken die het zicht naar buiten behouden, evenals doeken met een gemetalliseerde achterkant voor een optimale warmtewering.

Dankzij de isolerende werking van onze screens blijft de warmte in de zomer buiten en hou je de warmte in de winter binnen. Hiermee helpen onze screens jou met het behalen van je duurzame doelstellingen.

Vraag adviesgesprek aan!
Vraag offerte aan!

Screen voor binnen

Optimaliseer je binnenklimaat en bespaar kosten met onze innovatieve binnenzonwering. Of het nu zomer of winter is, onze doeltreffende screensystemen bieden eenvoudige oplossingen, zelfs voor grote ruimtes en kantoren. Ze weren de zon effectief en voorkomen hinderlijke reflecties op beeldschermen. Kies voor gemetaliseerde achterkanten en geniet van de flexibiliteit van elektrische of handmatige bediening. Ontdek de perfecte combinatie van comfort, energiebesparing en stijl met onze binnenzonweringssystemen. Transformeer jouw ruimte en beheers het klimaat het hele jaar door!

Screen voor lichtstraten

Lichtstraten brengen overvloedig daglicht binnen, maar met K&K Zonwering heb je de macht om ook warmte te reguleren. Terwijl ze in de winter aangename warmte bieden, is het in de zomer wenselijk om die warmte buiten te houden.

K&K Zonwering biedt diverse oplossingen, zowel aan de buitenzijde als binnenzijde, om dit te bereiken. Buitenzonwering blijkt het meest effectief, maar als dat niet haalbaar is, biedt binnenzonwering een uitstekend alternatief. Behoud de controle over het klimaat en geniet het hele jaar door van de voordelen van jouw lichtstraat met K&K Zonwering.

Offerte aanvragen

Screensysteem samenstellen

Niet van toepassing bij Solar Rolluik
Bevat: 1x hout of steenboortje, schroeven, pluggen
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB.

  Advies nodig over screensystemen?

  • Uitstekende kwaliteit, aantrekkelijke prijzen
  • Eenvoudig zelf te monteren
  • Zonnige service
  • Snelle levering
  • Voor elk raam een passende zonwering
  • Gratis & vrijblijvend advies op maat

  Vraag gesprek aan

  Heb je een vraag?

  Heb je vragen over onze oplossingen voor binnen zonwering? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@kenkzonwering.nl of te bellen naar 038 303 02 39. Onze specialisten beantwoorden jouw vragen graag en helpen je bij het vinden van de oplossing die perfect bij je past.

  Mail: info@kenkzonwering.nl
  Bel: 038 303 02 39