• Europese topkwaliteit
 • Grootste maatwerkspecialist
 • Gratis verzending vanaf €250,-
 • Uitgebreide collectie
 • Altijd een oplossing
Screensystemen voor lichtstraten

Complete screen voor lichtstraten

Screen voor lichtstraten

Voordeel van een lichtstraat is dat er veel daglicht binnen komt. Een nadeel is dat zonlicht ook warmte mee levert. In de winter is dit aangenaam maar in de zomermaanden is het wenselijk om deze warmte buiten te houden.

K&K Zonwering heeft meerdere mogelijkheden om dit te realiseren door zonwering te plaatsen aan de buiten- of binnenzijde. Zonwering aan de buitenzijde van de lichtstraat heeft als voordeel dat de warmte de ruimte niet binnendringt.

Vraag adviesgesprek aan
Vraag offerte aan

Zonwering onder lichtstraat

Regelmatig wordt gekozen voor een zonwering aan de binnenzijde aangezien dit een goedkopere oplossing is dan die aan de buitenzijde.

Door te kiezen voor een elektrisch bedienbaar screen kun je zelf gemakkelijk bepalen of je de zon juist binnen laat of wil weren.

Andere goedkopere oplossingen zijn het bevestigen van jouw zonwering met tourniquets of tenax.

Zonwering op lichtstraat

Zonwering aan de buitenzijde, op de lichtstraat, is de meest effectieve oplossing. Dit houdt de meeste warmte buiten de woning. Door te kiezen voor elektrisch bedienbare zonwering kun je zelf bepalen wanneer je de zon buiten houdt.

Een eenvoudig en goedkoper alternatief is de toepassing van screendoeken met zuignappen, tourniquets of tenax. Hiermee bevestig je zelf in een handomdraai de zonwering en hou je de warmte buiten.

Zonwering speciaal
voor lichtstraten

Lichtstraten worden geïnstalleerd om meer natuurlijk daglicht in huis of werkruimte te brengen, wat vaak als verfrissend wordt ervaren. Echter, met meer glas komt ook extra warmte binnen, wat in de zomer minder wenselijk is. Om dit te voorkomen, wordt er zonwering geïnstalleerd, die zowel onder als op de lichtstraat kan worden aangebracht. De meest efficiënte optie is echter het aanbrengen van zonwering bovenop de lichtstraat. Het solar elektrisch screensysteem met zonnepaneel van K&K Zonwering biedt hiervoor de ideale oplossing.

Screensysteem offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in, wij nemen contact met jou op om je te voorzien
van een offerte op maat voor jouw complete screens.

Screensysteem samenstellen

Niet van toepassing bij Solar Rolluik
Bevat: 1x hout of steenboortje, schroeven, pluggen
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Screendoek grijs

  Waarom K&K Zonwering?

  • Gratis verzending vanaf € 250,-
  • Uitstekende kwaliteit, aantrekkelijke prijzen
  • Eenvoudig zelf te monteren
  • Zonnige service
  • Gratis & vrijblijvend advies op maat
  • Voor elk raam een passende oplossing

  Vraag gesprek aan

  Heb je een vraag?

  Heb je vragen over onze collectie screendoeken op maat? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@kenkzonwering.nl of te bellen naar 038 303 02 39.

  Onze specialisten beantwoorden jouw vragen graag en helpen je bij het vinden van het screendoek op maat dat bij je past.

  Mail: info@kenkzonwering.nl
  Bel: 038 303 02 39