• Europese topkwaliteit
  • Maatwerkspecialist
  • Gratis verzending vanaf €250,-
  • Uitgebreide collectie

Isolerende screens

Bij de aanschaf van een zonnescherm is het hoofddoel het weren van de zon. Met een screendoek op maat zorg je ervoor dat je niet altijd in de brandende zon zit tijdens de warme zomerdagen. Maar wist je dat screendoeken ook een isolerende functie hebben? Bij K&K Zonwering kies jij de juiste zonwering op maat met een isolerende functie. Een zonnescherm hoeft niet dus niet alleen overdag naar beneden, maar is het ook ’s nachts zinvol om je screen naar beneden te houden.

In de zomer

Op een warme zomerdag draai je je zonneschermen naar beneden om de brandende zon te blokkeren. Naast dat je niet in de zon hoeft zitten, draagt het ook bij aan een koelere woning. Dit zorgt ervoor dat een airco deels overbodig wordt, omdat je woning een groot deel van de dag beschut is tegen de zon. Door ’s nachts de screens weer omhoog te draaien, komt er koele lucht in je woning en houd je je huis in de warme zomers op een aangename temperatuur.

In de winter

Screens worden al snel geassocieerd met een zonwerende functie, maar het kan ook erg nuttig zijn in de winter. Met een screendoek in de koude wintermaanden beschikt je woning over een extra isolatielaag voor je ruiten. Deze extra laag isolatie zorgt al snel voor circa 10% gasbesparing. Hiermee zet je je screendoeken multifunctioneel in, het hele jaar door.

Energiebesparing

Met de stijgende stroom- en gaskosten is het extra isoleren van je woning al snel rendabel. Met de voordelige screendoeken van K&K Zonwering is jouw woning in de zomer beschut tegen hitte en beschikt het over een extra laag isolatie in de winter. Ga jij voor een extra isolerende laag voor je ruiten? Bekijk hier onze screendoeken op maat.