• Europese topkwaliteit
  • Grootste maatwerkspecialist
  • Gratis verzending vanaf €250,-
  • Uitgebreide collectie
  • Altijd een oplossing
Zonwering binnen

Screens voor binnen

Je kunt veel hinder ondervinden van fel zonlicht, bijvoorbeeld tijdens het lezen, televisiekijken of werken. Gelukkig heeft K&K prachtige screens voor binnen. De screendoeken van K&K Zonwering zijn met hun lage openheidsfactor uitermate zonwerend. Je hebt keuze uit het screendoeken met 1% of 3% tot 5%. Het percentage staat voor de openheidsfactor ofwel het percentage zonlicht dat het doek doorlaat. Beide typen screendoek zijn in veel verschillende kleuren leverbaar. Daarnaast kunnen de screendoeken perfect op maat gemaakt worden voor jouw raam. Ook in de winter zorgen de binnen screens voor een isolerende werking.

Met indoor screens combineer je sfeer, zonwering en isolatie

Je kunt veel hinder ondervinden van fel zonlicht, bijvoorbeeld tijdens het lezen, televisiekijken of werken. De screendoeken van K&K Zonwering zijn met hun lage openheidsfactor uitermate zonwerend. Je hebt keuze uit een screendoek van 1% of van 3%-5%. Het percentage staat voor de openheidsfactor ofwel het percentage zonlicht dat het doek doorlaat. Beide typen screendoek zijn in veel verschillende kleuren leverbaar. Daarnaast kunnen de screendoeken perfect op maat gemaakt worden voor jouw raam. In de winter gaat een deel van de warmte binnen verloren via de ramen. Indoor screens vormen een isolerende laag voor het raam, waardoor er een stuk minder warmte verloren gaat. Screens voor binnen zorgen dus naast zonwering in de zomer, voor isolatie in de winter! Met de indoor screens van K&K Zonwering combineer je daarom sfeer, zonwering en isolatie. Je kunt kiezen voor screendoeken met zuignappen, maar we hebben ook tenax screendoeken en tourniquets screens.

Screens voor binnen bestel je gemakkelijk online bij K&K zonwering

Je bestelt de indoor screens makkelijk online. Kies het soort screendoek, de kleur en de juiste afmeting voor jouw raam en druk op bestellen. Wij leveren de binnen screens vervolgens op de gewenste datum bij jou thuis. Zo kun jij snel en optimaal genieten van de zonwering, isolatie en sfeer van de indoor screens. Onze specialisten helpen je graag bij het uitzoeken van de indoor zonwering die bij jou past! Neem dan ook gerust contact op voor advies of wanneer je een vraag hebt over onze screens.