• Maatwerkspecialist
 • Direct vanuit de fabriek, bespaar tot wel 20%
 • Gratis verzending vanaf € 250

Screendoek met zuignappen

 • Vanaf € 44,45 / m2

Screendoeken met zuignappen zijn gemakkelijk om te bevestigen. Het is de ideale bevestigingsmethode waar aluminium of kunststofkozijnen aanwezig zijn en boren niet mogelijk is of door verhuurder of VVVE niet wordt toegestaan. De zuignappen met draadeinden worden direct op de ruit geplaatst. In het screendoek zijn zeilringen aangebracht. Door middel van een kunststof moer wordt het screendoek vastgeklemd op de zuignap. Het resultaat is gelijk als met een tourniquet of tenax-sluiting; de warmte blijft buiten de deur!

 • Levering rechtstreeks van de fabriek
 • Uitgebreide kleurencombinaties
 • A-kwaliteit doeken van het merk Helioscreen/Copaco/Ferrari
 • Snelle levering

Waarom K&K Zonwering?

 • Gratis verzending vanaf € 250,-
 • Uitstekende kwaliteit, aantrekkelijke prijzen
 • Eenvoudig zelf te monteren
 • Zonnige service
 • Snelle levering
 • Voor elk raam een passende zonwering

Screendoek met zuignappen samenstellen

1. Kies een doeksoort
Toon meer
1. Kies een kleur voor het doek
Toon meer
1. Kies een bevestiging
Toon meer

Wij raden u aan om niet meer dan 750 mm afstand in de breedte en 950 mm in de hoogte te laten tussen de geplaatste Zeilringen met zuignappen.

Gebruikt u minder dan het aanbevolen aantal Zeilringen met zuignappen, dan kan het doek mogelijk niet strak afgehangen worden.

1. Kies een afwerking
Toon meer
1. Vul het aantal in
1. Overzicht & bestellen
Voer het gewenste formaat in.

EEN SCREENDOEK MET ZUIGNAPPEN

Een screendoek met zuignappen, ook wel zonwering met zuignappen genoemd, is de ideale toepassing voor situaties waar aluminium of kunststofkozijnen aanwezig zijn en waar schroeven niet mogelijk is. Ook zijn er situaties dat de verhuurder, architect of VVE het niet toestaat dat er in de kozijnen of in de muur geschroefd of geboord wordt, hierdoor is er een andere oplossing nodig voor het monteren van de zonwering. Zuignappen zijn gelukkig eenvoudige direct op het glas aan te brengen. 

NIET BOREN EN TOCH ZONWERING OF VERDUISERING!

De zonwering met zuignappen, die voorzien zijn van een draadeind, worden direct op het glas geplaatst. De screendoeken worden voorzien van zeilringen waarin een passende kunstofopvulring wordt gezet met een opening voor de schroefdraad. Op het draadeind wordt een kunststof moer gedraaid die ervoor zorgt dat het screendoek wordt vastgeklemd op de zuignap. Het resultaat is gelijk als met een tourniquet of tenax-sluiting; de warmte blijft buiten. Het glas wordt volledig bedekt door het screendoek!

ZORG ERVOOR DAT HET SCREENDOEK VOLDOENDE ZUIGNAPPEN HEEFT

Door voldoende zuignappen in het screendoek aan te brengen zorgt u ervoor dat het doek, na de bevestiging, strak hangt. Wij adviseren om de 700 á 800 millimeter in de breedte en om de 900 á 1000 millimeter in de hoogte een zuignap te plaatsen op de zonwering. Uiteraard kunt er voor kiezen om minder zeilringen aan te brengen. Houdt u er rekening mee dat dit een negatieve invloed heeft op de levensduur van het screendoek. 

Sergédoek voor optimaal gebruik

Onze screendoeken bestaan uit glasvezeldraden die voorzien zijn van een pvc-coating. De benaming die hiervoor gebruikt wordt is Sergédoek. Het is een oersterk doek dat onderhoudsarm is en geen zonlicht doorlaat, maar waar je wel door van binnen naar buiten kunt kijken. Wij werken met twee typen Sergédoek, waarbij het percentage aangeeft hoeveel zonlicht het doek doorlaat:

Screendoek Sergé 1%

Screendoek Sergé 3%-5%

Daarnaast leveren wij Veozip van het merk Ferrari met 15 kleuren die perfect aansluiten bij de RAL-kleuren die meest voor kozijnen worden gebruikt.

Verder hebben we de BO Lunar, een gelamineerd, niet doorzichtig en niet lichtdoorlatend zonweringsdoek.

Het zonweringsdoek kan zowel buiten als binnen worden toegepast. Wanneer het doek buiten wordt geplaatst houdt het veel warmte tegen. 

ZONWERING MET ZUIGNAPPEN BIJ K&K ZONWERING

Bij K&K zonwering bestel je online, op een eenvoudige manier, een op maat gemaakte zonwering met zuignappen. Bij het bestellen van het screendoek voer je de breedte- en hoogtemaat van het doek (is doekmaat) in. Let op: alleen de glasmaat en in mm! Vervolgens wordt automatisch berekend hoeveel zuignappen moeten worden aangebracht. Dit aantal kan handmatig worden gewijzigd.

Je kunt bij K&K zonwering ook screendoek bestellen met tourniquets- of Tenax sluitingen of alleen met zeilringen.

Heb je nog vragen over het screendoek met zeilringen of over andere producten van K&K zonwering? Neem dan gerust contact met ons op. Contact opnemen kan door te bellen naar 038-303-229 of te mailen naar info@kenkzonwering.nl. Onze specialisten helpen je graag bij het vinden van een geschikte zonwering.