• Europese topkwaliteit
  • Grootste maatwerkspecialist
  • Gratis verzending vanaf €250,-
  • Uitgebreide collectie
  • Altijd een oplossing
Raamdoek

Screendoeken

We houden van de zon en de Nederlandse zomers worden steeds een beetje warmer.

Met een goede zonwering houd je de warmte buiten en blijft het binnen koel.

Bij K&K Zonwering vind je een uitgebreid assortiment screendoeken. De screendoeken span je strak tegen je raam, waardoor de zon geen kans krijgt om naar binnen de schijnen. Screendoeken zijn een perfecte oplossing als je geen ruimte hebt voor een zonnescherm en ze zijn bovendien een stuk prijsvriendelijker.

Onbewerkt screendoek

Voordelen onbewerkt screendoek

Helemaal zelf met je screendoek aan de slag?
Bestel bij ons onbewerkte screendoeken.
We leveren je dan een coupon van de rol die je zelf bewerkt tot het screendoek zoals jij wilt.

Screendoek met tenax

Voordelen tenax

Een mooi screendoek vraagt natuurlijk om een strakke bevestiging voor het raam. Dat kan op verschillende manieren. Door te kiezen voor een screendoek met tenax-sluiting kies je voor een stevige en een duurzame bevestiging op zowel de muur, op het kozijn of via een grondplaat die wordt geplakt. Het is een prima alternatief voor tourniquets. Bij de tenax-sluitingen hoef je maar één gaatje te boren of een grondplaat te pakken per sluiting. Het staat niet alleen netjes, maar is ook duurzaam en veilig.

Download meetinstructies

Screendoek met tourniquets
Screendoek met tourniquets

Tourniquets zonwering

Een screendoek met tourniquets is één van de meest gekozen producten. Het is een goedkoop alternatief voor een complete screen en net zo functioneel.

Bij een complete screen wordt het screendoek op haar plek gehouden door geleiders, een kap en een verzwaarde onderlijst. Bij een screendoek met tourniquets wordt het doek op haar plaats gehouden met behulp van tourniquets.

Screendoeken met tourniquets zijn een goede zonwering oplossing in situaties waar geen ruimte is voor complete screens bij bijvoorbeeld openslaande (tuin)deuren of afwijkende raamvormen.

Download meetinstructies

Screendoek met zeilringen
Screendoek met zeilringen

Voordelen zeilringen

In situaties waar een complete screen niet toepasbaar is of wanneer je een complete screen te prijzig vindt, kun je kiezen voor een screendoek met zeilringen. Met zeilringen bepaal jezelf hoe het screendoek aan de overkapping, kozijn of de muur wordt bevestigd. Een screendoek met zeilringen kan bevestigd worden met koord of elastiek. In de meeste gevallen wordt het screendoek aan alle kanten omgezoomd en worden in de zoom de zeilringen geplaatst.

Download meetinstructies

Screendoek met zuignappen
Screendoek

Levering rechtstreeks van de fabriek Uitgebreide kleurencombinaties A-kwaliteit doeken van het merk Helioscreen/Copaco/Ferrari Snelle levering

Screendoek met zuignappen
Screendoek met zuignappen

Zonwering zuignappen

Screendoeken met zuignappen zijn het meest verkocht en het gemakkelijkst te bevestigen. Het is de ideale bevestigingsmethode waar aluminium of kunststofkozijnen aanwezig zijn en boren niet mogelijk is of door verhuurder of VvE niet wordt toegestaan. De zuignappen met draadeinden worden direct op de ruit geplaatst. In het screendoek zijn zeilringen aangebracht. Het screendoek wordt door middel van een kunststof moer met of zonder opvulring vastgeklemd op de zuignap. Het resultaat is gelijk als met een tourniquet of tenax-sluiting; de warmte blijft buiten! Dit type sluiting is ook zeer geschikt om je lichtkoepel screendoek te bevestigen.

Download meetinstructies

Screendoek met zuignappen
Zonwering voor lichtkoepel en lichtstraten

Voordelen zuignappen

Screendoeken met zuignappen zijn gemakkelijk om te bevestigen. Het is de ideale bevestigingsmethode waar aluminium of kunststofkozijnen aanwezig zijn en boren niet mogelijk is of door verhuurder of VVE niet wordt toegestaan. De zuignappen met draadeinden worden direct op de ruit geplaatst. In het screendoek zijn zeilringen aangebracht. Door middel van een kunststof moer wordt het screendoek vastgeklemd op de zuignap. Het resultaat is gelijk als met een tourniquet of tenax-sluiting; de warmte blijft buiten de deur!

Download meetinstructies

Zonwering grijs
Screendoek ritsscreen vervangen

Waarom vervangen?

Door de jaren heen kan het doek van je rits- of zipscreen versleten of verkleurd zijn. Het complete rits-/zipscreen vervangen is behoorlijk kostbaar en niet nodig. Bij K&K Zonwering kun je een los screendoek voor je rits-/zipscreen bestellen. Doordat we een uitgebreide keuze aan kleuren hebben is er altijd een passende kleur te vinden. Screendoeken met zuignappen of tourniquets zijn de meest verkochte doeken. We maken het doek keurig op maat en zorgen voor een nette afwerking en geven een zonnige service.

Download meetinstructies

K&K Zonwering
Screendoek in screen vervangen

Waarom vervangen?

Je huidige screendoek aan vervanging toe? Geen probleem! K&K Zonwering levert maatwerk screendoeken rechtstreeks van de fabriek in verschillende kwaliteiten met een uitgebreide keuze aan kleurencombinaties. Met behulp van onze duidelijke meet- en montage instructies kun je zelf je screendoek vervangen.

Download meetinstructies