• Europese topkwaliteit
  • Maatwerkspecialist
  • Gratis verzending vanaf €250,-
  • Uitgebreide collectie

3 types screendoeken voor verschillende ramen

Screendoeken zijn niet alleen efficiënt en milieuvriendelijk, maar ook onmisbaar voor het behoud van jouw ramen. Of het nu gaat om een lichtkoepel, draaikiepraam of vast raam, met een screendoek bescherm je jouw ramen tegen vuil, stof, regen, sneeuw en andere weersomstandigheden. En het beste van alles, het is super gemakkelijk te reinigen!

SCREENDOEK LICHTKOEPEL

Laten we beginnen met de lichtkoepel. Een lichtkoepel is een geweldige manier om meer natuurlijk licht in jouw huis te krijgen, maar het kan ook een flinke uitdaging zijn om een deel van het licht tegen te kunnen houden. Hier komt een screendoek met zuignappen voor lichtkoepels om de hoek kijken. Je kunt deze gemakkelijk installeren aan de binnenkant van het raam door hem simpel te bevestigen aan het plafond met de zuignappen. Zo kun je zelf kiezen wanneer je het licht wel of niet wilt tegenhouden.

SCREENDOEK DRAAIKIEPRAAM

Draaikiepramen zijn een populaire keuze voor ramen omdat ze gemakkelijk te openen en te sluiten zijn en veel ventilatie bieden. Maar, ze kunnen ook vuil en stof aantrekken en beschadiging oplopen door regen, sneeuw en andere weersomstandigheden. Met een screendoek met tourniquets voor een draaikiepraam bescherm je het raam tegen deze elementen en is het gemakkelijk te verwijderen en reinigen. Dit bespaart je tijd en moeite om het raam schoon te houden.

SCREENDOEK VAST RAAM

Vaste ramen bieden een prachtig uitzicht, maar kunnen ook vuil en stof aantrekken en beschadiging oplopen door regen, sneeuw en andere weersomstandigheden. Hier komt de screendoek met zeilringen voor een vast raam om de hoek kijken. Deze beschermt het raam tegen deze elementen en is gemakkelijk te verwijderen en reinigen. Bovendien kan een screendoek voor een vast raam ook worden gebruikt om privacy te verhogen en zonlicht te reguleren.

In het kort, screendoeken bieden een efficiënte en milieuvriendelijke oplossing voor het reinigen van ramen en bescherming tegen vuil, stof, regen, sneeuw en andere weersomstandigheden. Of je nu een lichtkoepel, draaikiepraam of vast raam hebt, er is altijd een screendoek beschikbaar voor jouw type raam.