• Maatwerkspecialist
  • Direct vanuit de fabriek, bespaar tot wel 20%
  • Gratis verzending vanaf € 250

Offerteaanvraag: Complete screens

Op zoek naar complete screens op maat? Bij KenK Zonwering ben je aan het juiste adres. Wij leveren complete screens op maat en rechtstreeks uit de fabriek.

Vraag een offerte aan voor je complete screens op maat.

Screens houden de temperatuur in jouw woning lager en zorgen ervoor dat je wel naar buiten kunt kijken maar niet van buiten naar binnen. “Voordeel van een compleet screen is dat je het doek snel kunt oprollen en je vrij doorzicht hebt.

Wij leveren ook solar screens hierbij kies je voor duurzaamheid en de meest eenvoudige montage.

Het verschil tussen screens en ritsscreens of ZIP Screens.

Bij een ritsscreen of ZIP Screen wordt het doek aan de zijkanten voorzien van een rits en ingesloten in de zijgeleider van het screen. Doordat het doek opgesloten is gaat het niet klapperen door de wind. Een ritsscreen of ZIP Screen kan worden uitgerust met een verduisterd doek.

Voor zowel een “gewoon” screen als een ritsscreen wordt hetzelfde doek gebruikt. Het verschil is dat in de zijgeleider een extra onderdeel is aangebracht waar het doek met de rits door heen loopt.

Soltis Veozip is speciaal ontwikkeld voor ritsscreens. Dankzij de specifieke weving en de sterke polyestergarens die ervoor worden gebruikt heeft Soltis Veozip alle eigenschappen om het succesvol in ritsscreens te gebruiken.

100% maatwerk
Rechtstreeks uit de fabriek
Gratis verzending

Offerteaanvraag: Complete Screens

Vul onderstaand formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om u te voorzien van een offerte op maat voor uw complete screens.

De aanvraag

bevat: 1x hout of steenboortje, schroeven, pluggen