• Maatwerkspecialist
  • Direct vanuit de fabriek, bespaar tot wel 20%
  • Gratis verzending vanaf € 250

Screen onderdelen

Wanneer de screen niet meer naar behoren werkt is het natuurlijk een optie om een nieuwe screen aan te schaffen. Echter in veel gevallen is het op te lossen door enkele losse screenonderdelen te vervangen. Het screen is hierdoor weer te gebruiken en is duurzamer en beter voor het milieu, het is ook een stuk voordeliger dan de aanschaf van nieuwe zonwering. Bij K&K zonwering vind je verschillende losse onderdelen voor jouw screen. Denk bijvoorbeeld aan screen geleiders, caravanrails, LHTF geleiders, HTF geleiders, onderregels en bandopwinders. Wij kunnen vele verschillende screen onderdelen leveren, maar hebben deze niet in onze webshop staan. Wil je graag onderdelen voor je screen bestellen? Mail dan naar info@kenkzonwering.nl.

screen onderdelen bestellen

Screen geleiders

Wanneer het screendoek niet meer goed door de screen geleiders loopt kan dit verschillende problemen opleveren. Zo kan het doek vast komen te zitten of naar beneden vallen. Wanneer de screen geleiders niet meer naar behoren werken kun je deze als losse screen onderdelen bij K&K zonwering bestellen. Bekijk wel eerst goed welk soort screen geleiders je nodig hebt. Meer dan 90% van de screens worden gemonteerd met ofwel een LHTF geleider ofwel een HTF geleider.

LHTF geleider

Kies voor een LHTF geleider wanneer de screen tussen twee muren wordt gemonteerd in plaats van op de muur. Dit type screen geleider is namelijk voorzien van een lip, waardoor de LHTF geleider zijwaarts vastgezet kan worden. Een LHTF geleider is dus geschikt voor zogenaamde ‘in de dag’ montage van de screen. K&K zonwering levert verschillende soorten LHTF geleiders, vraag naar de mogelijkheden door ons te mailen.

HTF geleider

Een HTF geleider is een platte screen geleider die geschikt is voor montage van de screen op de muur of op het kozijn. De HTF geleider is zowel met als zonder kierlip te verkrijgen. Wanneer de geleider voorzien is van een kierlip ontstaat er geen kier tussen het doek en de screengeleiders, wat zorgt voor een strakker geheel. De HTF geleider is enkel geschikt voor zogenaamde ‘op de dag’ montage. Voor montage tussen muren heb je een LHTF geleider nodig. HTF geleider bestellen? Mail naar info@kenkzonwering.nl.

Caravanrail

Is het doek van je caravan screen kwalitatief nog helemaal in orde, maar heeft de caravanrail zijn beste tijd gehad? Bestel een nieuwe caravanrail bij K&K zonwering en geniet weer optimaal van jouw veelzijdige caravan screen. Een caravanrail is eenvoudig te monteren en maakt dat je de overkapping tijdelijk of permanent kunt afschermen. Bestel de rail direct door ons te mailen. Ook een nieuw screendoek voor in de caravanrail nodig? Laat een screendoek op maat maken of bestel een los screendoek.

Diverse screen onderdelen

Naast bovengenoemde screen onderdelen levert K&K zonwering nog vele andere onderdelen voor screens. Staan jouw gewenste screen onderdelen niet vermeld? Mail dan naar info@kenkzonwering.nl en vraag naar de mogelijkheden. We helpen je graag jouw screen te voorzien van kwalitatieve nieuwe onderdelen, zodat jij weer kunt genieten van een optimale zonwering.

Neem contact op