• Maatwerkspecialist
  • Direct vanuit de fabriek, bespaar tot wel 20%
  • Gratis verzending vanaf € 250

Screendoek op maat

Screendoek op maat

EEN SCREENDOEK OP MAAT BESTELLEN BIJ K&K ZONWERING

Bestel hier een nieuw doek voor je screen, ramen en/of deuren.

Het screendoek in je screen aan vervanging toe? Of een onbewerkt screendoek bestellen? De screendoeken van K&K zonwering worden tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt. Het is hierbij uiteraard van belang dat je de juiste maten opgeeft in de webshop. Hoe je de maten voor jouw nieuwe screendoek opmeet kun je vinden in de meetinstructies, die je vindt op de productpagina’s. In de meetinstructie staat precies vermeld waar je rekening mee moet houden bij het opmeten. Nadat je de juiste afmetingen hebt bepaald kun je ze invoeren in de webshop. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw nieuwe screendoek perfect op maat wordt gemaakt en geleverd.

Adviesgesprek aanvragen

NIEUW DOEK VOOR STANDAARD SCREEN OF RITSSCREEN OP MAAT

Is je screendoek aan vervanging toe? Voor het vervangen van het doek voor een standaard screen en ritsscreen kun je bij ons terecht. Onze screendoeken maken we met Sergédoek. Dit doek wordt geweven uit glasvezel en is voorzien van een pvc-coating. Door deze combinatie van materialen is het screendoek onderhoudsarm en sterk. Onze screendoeken zijn te verkrijgen in twee Sergévarianten; Sergé 3% en Sergé 1%. De percentages geven de mate van lichtdoorlatendheid aan. Het doek is aan de boven- en onderkant standaard voorzien van een zoom. Als extra optie kan voor de zoom aan de bovenkant gekozen worden voor het toepassen van een montagestrip. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om het screendoek te vervangen.

Zie voor de kleuren https://www.kenkzonwering.nl/screendoek-kleuren/ en vraag een gratis kleurstaal aan.

Een doek voor zowel een standaard screen als een ritsscreen is heel eenvoudig te vervangen en heeft bovendien een aantrekkelijke prijs.

Adviesgesprek aanvragen

Advies nodig over een screendoek?

  • Gratis & vrijblijvend advies op maat
  • U wordt geholpen door een specialist
  • Voor elk raam een passende oplossing

SCREENDOEK MET TOURNIQUETS, ZEILOGEN/ZUIGNAPPEN OF TENAX RAAMDOEKEN OP MAAT

Een screendoek op maat met tourniquets, zeilogen/zuignappen of tenax-sluiting is een goed én goedkoop alternatief in situaties waar geen screen kan worden toegepast. Ons gehele assortiment screendoeken zijn op maat verkrijgbaar. Wanneer je de afmetingen voor het screendoek hebt bepaald, kun je deze invullen (in mm) in onze webshop. Je kunt hier ook de bevestigingsmethode aangeven en aangeven hoeveel zeilogen/zuignappen, tourniquets of tenax-sluitingen je geplaatst wilt hebben.

Een screendoek op maat voorzien van tourniquets, zeilogen/zuignappen of tenax-sluiting is een veel goedkopere oplossing dan een complete screen.

De screendoeken zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zie voor de kleuren https://www.kenkzonwering.nl/screendoek-kleuren/

KLANTENSERVICE

Heb je vragen over onze collectie screendoeken op maat? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@kenkzonwering.nl of te bellen naar 038-3030239. Onze specialisten beantwoorden jouw vragen graag en helpen je bij het vinden van het screendoek op maat dat bij je past.