• Europese topkwaliteit
 • Grootste maatwerkspecialist
 • Gratis verzending vanaf €250,-
 • Uitgebreide collectie
 • Altijd een oplossing
Screens voor binnen

Screens voor binnen

Stel doek je samen

Met indoor screens combineer je sfeer, zonwering en isolatie

Je kunt veel hinder ondervinden van fel zonlicht, bijvoorbeeld tijdens het lezen, televisiekijken of werken. Geniet van ultiem comfort en veelzijdigheid met de screendoeken van K&K Zonwering. Kies uit onze screendoeken met een openheidsfactor van 3-5% of 1%, beiden verkrijgbaar in diverse kleuren en op maat te maken voor jouw raam. Maar dat is nog niet alles – naast effectieve zomerse zonwering fungeren onze indoor screens ook als isolatielaag in de winter. Combineer sfeer, zonwering en isolatie met de indoor screens van K&K Zonwering en creëer het hele jaar door een comfortabele en stijlvolle leefruimte!

Screendoek Veozip

De collectie screens voor buiten met een screendoek Sergé 1% bieden de meest optimale zonwering. Ook dit type screendoek is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Uiteraard kunnen de buiten screens van K&K zonwering op maat gemaakt worden voor jouw raam.

Screendoek BO Lunar stalen

De Sergé 3% screendoeken zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Zo stem je de screens perfect af op bijvoorbeeld het kozijn of de kleur van de muur. Daarnaast zijn screens voor buiten met dit type screendoek voldoende zonwerend om bijvoorbeeld lichtinval op beeldschermen of digiborden te voorkomen.

Screens voor binnen bestel je gemakkelijk online bij k&k zonwering

Je bestelt de indoor screens makkelijk online. Kies het soort screendoek, de kleur en de juiste afmeting voor jouw raam en druk op bestellen. Of je nou gaat voor zonering met zuignappen, tourniquets, tenax of zeilringen. Wij leveren de binnen screens op de gewenste datum bij jou thuis. Zo kun jij snel en optimaal genieten van de zonwering, isolatie en sfeer van de indoor screens. Onze specialisten helpen je graag bij het uitzoeken van de indoor zonwering die bij jou past! Neem dan ook gerust contact op voor advies of wanneer je een vraag hebt over onze screens.

 

Vind de perfecte screendoekkleur bij k&k zonwering

Door de ruime keuze aan verschillende kleuren screendoeken, is er altijd wel een screendoekkleur verkrijgbaar die past bij jouw smaak, huis en wensen. Vind je het lastig om te bepalen welke kleur screendoek je wilt bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag bij het vinden van de juiste kleur.

Neem contact op

Gratis kleurstalen aanvragen

We begrijpen dat het best moeilijk kan zijn om in de winkel of online te bepalen of de gekozen screendoekkleur goed bij het huis past. Daarom heb je bij ons de mogelijkheid om een gratis kleurstaal op te vragen. Op deze manier kun je bekijken of de kleur die je in de winkel of webshop hebt gezien ook echt goed bij het huis past.

Vraag stalen aan

Welke screendoekkleur is het beste zonwerend?

Naast het bepalen van de screendoekkleur op basis van jouw smaak en de kleur van de woning, is het belangrijk om rekening te houden met jouw wensen. De kleur van het doek van de zonwering is namelijk bepalend voor enkele versterkende eigenschappen. Zo zorgt een licht screendoek voor de optimale zonwering. Want de lichte kleur zorgt ervoor dat de zonnestralen meer weerkaatst worden waardoor ze de woning niet binnen kunnen komen. Donkere screendoekkleuren zorgen er weer voor dat de warmte goed geabsorbeerd wordt. Hierdoor blijft het binnen koeler. Verder is de doorkijk bij een donker doek beter, want de zon op een lichtkleurig doek zorgt voor weerkaatsing waardoor het een verblindende werking heeft. Natuurlijk hebben alle kleuren screendoeken de positieve eigenschappen van een screen, maar het kan per kleur licht verschillen welke versterkende eigenschappen ze hebben. En hoewel de verschillen maar klein zijn, kan dat een factor zijn om mee te nemen in de keuze voor de screendoekkleur.

Bekijk onze stalen

Een screendoekkleur die bij jouw huis past

Het kan lastig zijn om de juiste screendoekkleur te vinden voor jouw screen. Je kunt kiezen voor een screendoekkleur die bij de kleur van het huis, of de kozijnen past. Zodat de screen een mooi geheel vormt met de rest van het huis. Het is natuurlijk ook een optie om het huis meer kleur te geven, door voor bijvoorbeeld een gele of groene screendoekkleur te gaan.

Screens voor binnen

Waarom kiezen voor K&K zonwering?

 • Gratis verzending vanaf € 250,-
 • Uitstekende kwaliteit, aantrekkelijke prijzen
 • Eenvoudig zelf te monteren
 • Zonnige service
 • Snelle levering
 • Voor elk raam een passende zonwering
 • Gratis & vrijblijvend advies op maat
 • Voor elk raam een passende oplossing

Meer informatie

Raamdoek

Zelf meten en monteren?

Met onze duidelijke meetinstructies, kun je zelf de juiste maten opmeten voor je zonwering. Je bestelling leveren we altijd met een montage-instructie. Hierin leggen we stapsgewijs uit hoe je het screendoek bevestigt. Heb je toch vragen over het inmeten of monteren? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag.