• Europese topkwaliteit
  • Maatwerkspecialist
  • Gratis verzending vanaf €250,-
  • Uitgebreide collectie

Screendoek

Vanaf  40,70

  • Levering rechtstreeks van de fabriek
  • Uitgebreide kleurencombinaties
  • A-kwaliteit doeken van het merk
  • Helioscreen/Copaco/Ferrari
  • Snelle levering
Samenstellen en bestellen

Levering rechtstreeks van de fabriek Uitgebreide kleurencombinaties A-kwaliteit doeken van het merk Helioscreen/Copaco/Ferrari Snelle levering

Samenstellen en bestellen

Stel je doek samen

Kies een doeksoort
Breedte doekmaat in mm:
Hoogte doekmaat in mm:

Jouw keuzes

Vanaf  40,70

ZONWERING MET ZUIGNAPPEN BIJ K&K ZONWERING

Bij K&K Zonwering bestel je online, op een eenvoudige manier, op maat gemaakte zonwering met zuignappen. Bij het bestellen van het screendoek voer je de breedte- en hoogtemaat van het doek (is te leveren doekmaat) in. Vervolgens wordt automatisch berekend hoeveel zuignappen moeten worden aangebracht. Dit aantal kan handmatig worden gewijzigd. Je kunt bij K&K Zonwering ook screendoek bestellen met tourniquets– of Tenax sluitingen of alleen met zeilringen.

Heb je nog vragen over het screendoek met zeilringen of over andere producten van K&K Zonwering? Neem dan gerust contact met ons op.

SCREENDOEK MET ZUIGNAPPEN

Screendoek met zuignappen, ook wel zonwering met zuignappen genoemd, is de ideale toepassing voor aluminium of kunststofkozijnen of waar schroeven niet mogelijk is. Het doek wordt met zuignappen op het glas aangebracht. Hierdoor is het ook de perfecte oplossing als het vanuit de VvE niet toegestaan is dat er in de kozijnen of in de muur geschroefd of geboord wordt.

SERGÉDOEK VOOR OPTIMAAL GEBRUIK

Onze screendoeken bestaan uit glasvezeldraden die voorzien zijn van een pvc-coating. De benaming die hiervoor gebruikt wordt is Sergédoek. Het is een oersterk doek dat onderhoudsarm is en geen zonlicht doorlaat, maar waar je wel door van binnen naar buiten kunt kijken. Wij werken met Sergédoek, waarbij het percentage aangeeft hoeveel zonlicht het doek doorlaat:
• Screendoek met een openheidsfactor van 1%
• Screendoek met een openheidsfactor van 3%-5%

NIET BOREN EN TOCH ZONWERING

De zonwering met zuignappen, die voorzien zijn van een draadeind, worden direct op het glas geplaatst. De screendoeken worden voorzien van zeilringen waarin een passende kunstofopvulring wordt gezet met een opening voor de schroefdraad. Op het draadeind wordt een kunststof moer gedraaid die ervoor zorgt dat het screendoek wordt vastgeklemd op de zuignap. Het resultaat is gelijk als met een tourniquet of tenax-sluiting; de warmte blijft buiten. Het glas wordt volledig bedekt door het screendoek!

ZORG VOOR VOLDOENDE ZUIGNAPPEN

Door voldoende zuignappen in het screendoek aan te brengen zorg je ervoor dat het doek, na de bevestiging, strak hangt. Wij adviseren om de 700 á 800 millimeter in de breedte en om de 900 á 1000 millimeter in de hoogte een zuignap te plaatsen op de zonwering. Uiteraard kun je er voor kiezen om minder zeilringen aan te brengen. Houdt er rekening mee dat dit een negatieve invloed heeft op de levensduur van het screendoek.

Daarnaast leveren wij Veozip van het merk Ferrari met 7 kleuren die perfect aansluiten bij de RAL-kleuren die meest voor kozijnen worden gebruikt.Verder hebben we de BO Lunar, een gelamineerd, niet doorzichtig en niet lichtdoorlatend zonweringsdoek. Het zonweringsdoek kan zowel buiten als binnen worden toegepast. Zonwering werkt optimaal als dit buiten geplaatst wordt.