• Europese topkwaliteit
  • Grootste maatwerkspecialist
  • Gratis verzending vanaf €250,-
  • Uitgebreide collectie
  • Altijd een oplossing

Screendoek met zuignappen

Vanaf  40,70

  • Bevestiging zonder boren
  • Ideaal bij kunststof of aluminium kozijnen
  • Makkelijk en snel aa te brengen
  • Levering rechtstreeks van de fabriek
  • Uitgebreide kleurencombinaties
  • A-kwaliteit doek
Samenstellen

Zonwering zuignappen

Screendoeken met zuignappen zijn het meest verkocht en het gemakkelijkst te bevestigen. Het is de ideale bevestigingsmethode waar aluminium of kunststofkozijnen aanwezig zijn en boren niet mogelijk is of door verhuurder of VvE niet wordt toegestaan. De zuignappen met draadeinden worden direct op de ruit geplaatst. In het screendoek zijn zeilringen aangebracht. Het screendoek wordt door middel van een kunststof moer met of zonder opvulring vastgeklemd op de zuignap. Het resultaat is gelijk als met een tourniquet of tenax-sluiting; de warmte blijft buiten! Dit type sluiting is ook zeer geschikt om je lichtkoepel screendoek te bevestigen.

Download meetinstructies

Samenstellen en bestellen

Stel je doek samen

Kies een doeksoort
Breedte doekmaat in mm:
Hoogte doekmaat in mm:

Jouw keuzes

Vanaf  40,70

Screendoek met zuignappen

ZONWERING MET ZUIGNAPPEN BIJ K&K ZONWERING

Bij K&K Zonwering bestel je online, op een eenvoudige manier, een op maat gemaakte zonwering met zuignappen. Bij het bestellen van het screendoek voer je de breedte- en hoogtemaat van het doek (is te leveren doekmaat) in. Vervolgens wordt automatisch berekend hoeveel zuignappen moeten worden aangebracht. Dit aantal kan handmatig worden gewijzigd. Heb je nog vragen over het screendoek met zeilringen of over andere producten van K&K Zonwering? Neem dan gerust contact met ons op.

Je kunt bij K&K Zonwering ook screendoek bestellen met tourniquets– of Tenax sluitingen of alleen met zeilringen.

SCREENDOEK MET ZUIGNAPPEN

Een screendoek met zuignappen, ook wel zonwering met zuignappen genoemd, is de ideale toepassing voor situaties waar aluminium of kunststofkozijnen aanwezig zijn en waar schroeven niet mogelijk is. Ook zijn er situaties dat de verhuurder, architect of VvE het niet toestaan dat er in de kozijnen of in de muur geschroefd of geboord wordt, hierdoor is er een andere oplossing nodig voor het monteren van de zonwering. Zuignappen zijn gelukkig eenvoudig direct op het glas aan te brengen.

Screendoek met zuignappen

SERGÉDOEK VOOR OPTIMAAL GEBRUIK

Onze screendoeken bestaan uit glasvezeldraden die voorzien zijn van een pvc-coating. De benaming die hiervoor gebruikt wordt is Sergédoek. Het is een oersterk doek dat onderhoudsarm is en geen zonlicht doorlaat, maar waar je wel door van binnen naar buiten kunt kijken. Wij werken met Sergédoek, waarbij het percentage aangeeft hoeveel zonlicht het doek doorlaat:
• Screendoek met een openheidsfactor van 1%
• Screendoek met een openheidsfactor van 3%-5%

NIET BOREN EN TOCH ZONWERING OF VERDUISTERING

De zonwering met zuignappen, die voorzien zijn van een draadeind, worden direct op het glas geplaatst. De screendoeken worden voorzien van zeilringen waarin een passende kunstofopvulring wordt gezet met een opening voor de schroefdraad. Op het draadeind wordt een kunststof moer gedraaid die ervoor zorgt dat het screendoek wordt vastgeklemd op de zuignap. Het resultaat is gelijk aan een tourniquet of tenax-sluiting; de warmte blijft buiten. Het glas wordt volledig bedekt door het screendoek!

HET AANTAL ZUIGNAPPEN
BEPALEN

Door voldoende zuignappen in het screendoek aan te brengen zorg je ervoor dat het doek, na de bevestiging, strak hangt. Wij adviseren om de 700 á 800 millimeter in de breedte en om de 900 á 1000 millimeter in de hoogte een zuignap te plaatsen op de zonwering. Uiteraard kun je er voor kiezen om minder zeilringen aan te brengen. Houdt er rekening mee dat dit een negatieve invloed heeft op de levensduur van het screendoek.

VEOZIP

Wij leveren Veozip van het merk Ferrari met 4 kleuren die perfect aansluiten bij de RAL-kleuren die meest voor kozijnen worden gebruikt.Verder hebben we de BO Lunar, een gelamineerd, niet doorzichtig en niet lichtdoorlatend zonweringsdoek. Het zonweringsdoek kan zowel buiten als binnen worden toegepast. Wanneer dit doek buiten wordt geplaatst houdt het veel warmte tegen.

Eenvoudig te installeren en verwijderen

Onze zonwering helpt om de warmte in je woning beter te reguleren. De zuignappen zorgen ervoor dat je de zonwering gemakkelijk ergens anders kunt ophangen. Je hoeft geen gaten te boren en zit dus nergens aan vast. In de winter kun je de screendoeken dus gerust op zolder leggen. Ook voor huurwoningen zijn screendoeken met zuignappen ideaal. In huurwoningen ben je vaak beperkt in de mogelijkheden qua boren en klussen. De doeken met zuignappen kun je na het einde van je huurperiode zo weer van je raam afhalen. Voor vragen kun je ons altijd benaderen! We helpen je graag verder via onze klantenservice.

Interieurbescherming

Om je interieur goed te beschermen tegen schadelijke UV-straling is zonwering de perfecte oplossing. Voorkom verkleuring van bijvoorbeeld je vloer of bank.