• Maatwerkspecialist
 • Direct vanuit de fabriek, bespaar tot wel 20%
 • Gratis verzending vanaf € 250

Screendoek met Zeilringen

 • Vanaf € 44,45 / m2

In situaties waar een complete screen niet toepasbaar is of wanneer je een complete screen te prijzig vindt, kun je kiezen voor een screendoek met zeilringen. Met zeilringen bepaal jezelf hoe het screendoek aan de overkapping, kozijn of de muur wordt bevestigd. Een screendoek met zeilringen kan bevestigd worden met koord of elastiek. In de meeste gevallen wordt het screendoek aan alle kanten omgezoomd. De zoom zorgt voor bevordering van de stevigheid van de zeilringen. In deze zoom worden vervolgens het gewenste aantal zeilogen aangebracht.

 • Levering rechtstreeks van de fabriek
 • Uitgebreide kleurencombinaties
 • A-kwaliteit doeken van het merk Helioscreen/Copaco/Ferrari
 • Snelle levering

Waarom K&K Zonwering?

 • Gratis verzending vanaf € 250,-
 • Uitstekende kwaliteit, aantrekkelijke prijzen
 • Eenvoudig zelf te monteren
 • Zonnige service
 • Snelle levering
 • Voor elk raam een passende zonwering

Screendoek met Zeilringen samenstellen

1. Kies een doeksoort
Toon meer
1. Kies een kleur voor het doek
Toon meer
1. Kies een bevestiging
Toon meer

Wij raden u aan om niet meer dan 750 mm afstand in de breedte en 950 mm in de hoogte te laten tussen de geplaatste zeilringen.

Gebruikt u minder dan het aanbevolen aantal zeilringen, dan kan het doek mogelijk niet strak afgehangen worden.

1. Kies een afwerking
Toon meer
1. Vul het aantal in
1. Overzicht & bestellen
Voer het gewenste formaat in.

EEN SCREENDOEK MET ZEILRINGEN

Een screendoek met zeilringen kan toegepast worden op kozijnen en deuren. Ook kan het gebruikt worden als een zonnezeil. Het screendoek wordt op maat gemaakt en met duurzame RVS zeilringen geleverd.

Het doek met zeilringen kan met haken bevestigd worden of met elastieken gespannen worden over bijvoorbeeld lichtkoepels.

Ook kan het screendoek met zuignappen door de ogen van zeilringen bevestigd worden op een gladde ondergrond zoals glas of kunststof. 

Tegen meerprijs kunnen wij passende zuignappen leveren. Dit moet u dan apart bij de bestelling aangeven.

Let op:  Bij de standaard levering worden geen bevestigingsproducten geleverd.

ZORG ERVOOR DAT HET SCREENDOEK VOLDOENDE ZEILRINGEN BEVAT

Door voldoende zeilringen in het sceendoek aan te brengen zorgt u ervoor dat het doek, na de bevestiging, strak hangt. Wij adviseren om de 700 á 800 millimeter in de breedte en om de 900 á 1000 millimeter in de hoogte een zeilring te plaatsen. Uiteraard kunt er voor kiezen om minder zeilringen aan te brengen. Houdt u er rekening mee dat dit een negatieve invloed heeft op de levensduur van het screendoek.

Sergédoek voor optimaal gebruik

Onze screendoeken bestaan uit glasvezeldraden die voorzien zijn van een pvc-coating. De benaming die hiervoor gebruikt wordt is Sergédoek. Het is een oersterk doek dat onderhoudsarm is en geen zonlicht doorlaat, maar waar je wel door van binnen naar buiten kunt kijken. Wij werken met twee typen Sergédoek, waarbij het percentage aangeeft hoeveel zonlicht het doek doorlaat:

Screendoek Sergé 1%

Screendoek Sergé 3%-5%

Daarnaast leveren wij Veozip van het merk Ferrari met 15 kleuren die perfect aansluiten bij de RAL-kleuren die meest voor kozijnen worden gebruikt.

Verder hebben we de BO Lunar, een gelamineerd, niet doorzichtig en niet lichtdoorlatend zonweringsdoek.

SCREENDOEK MET ZEILRINGEN BIJ K&K ZONWERING

Bij K&K zonwering bestel je online, op een eenvoudige manier, een op maat gemaakt screendoek met zeilringen. Bij het bestellen van het screendoek voer je de breedte- en hoogtemaat van het doek (is doekmaat) in. Let op in mm! Vervolgens wordt automatisch berekend hoeveel zeilringen aangebracht moeten worden. Dit aantal kan handmatig worden gewijzigd.

Je kunt bij K&K zonwering ook screendoek bestellen met tourniquets, zuignappen of Tenax sluitingen.

Heb je nog vragen over het screendoek met zeilringen of over andere producten van K&K zonwering? Neem dan gerust contact met ons op. Contact opnemen kan door te bellen naar 038-303-229 of te mailen naar info@kenkzonwering.nl. Onze specialisten helpen je graag bij het vinden van een geschikte zonwering.